Ustani

Imam jak osjećaj da ulazimo u novu sezonu i nije slučajno da je naša tema za ovogodišnju konferenciju Kraljeve kćeri “Novi dan”. Izaija 60,1 kaže “Ustani, zasini, jer svjetlost tvoja dolazi, nad tobom blista Slava Jahvina. Ovo je riječ za nas, upravo za ovo vrijeme SADA, na početku 2017. Kako ustajemo i počinjemo proklamirati ovaj stih nad nama i govoriti ga u atmosferu, ući ćemo u ovu novu sezonu u našim životima i to će utjecati na nas na pozitivan način.

Ne uviđamo kolika je SILA u Riječi Božjoj.Riječ Božja je puna obećanja, koje nikad ne tražimo, i ne prisvajamo jer ne čitamo Njegovu riječ i ne držimo se onoga što govori. Kada je Bog stvarao svijet, On je govorio i sve je nastalo. Mi smo stvorene na Njegovu sliku, stoga vjerujem da možemo IZGOVARAJUĆI i proklamirajući Njegovu riječ ući u veći autoritet i graditi Božje Kraljevstvo ovdje na zemlji.

Izaija 60, stih 2 kaže: “A zemlju, evo, tmina pokriva, i mrklina narode! A tebe obasjava Jahve, i Slava se njegova javlja nad tobom.“. Stih 3 “K tvojoj svjetlosti koračaju narodi, i kraljevi k istoku tvoga sjaja”. Dovoljno je samo da gledamo novosti kako bismo vidjeli da tama prekriva zemlju, zlo je gdje god pogledamo i tama je nad ljudima (strah); Ovo je naše vrijeme da USTANEMO i ZASINEMO jer kada USTANEMO, Božja slava se otkriva nad nama i oni koji su u tami (strahu) će nam biti privučeni.

Hoćeš li mi se pridružiti u proklamiranju?

“Proklamiram novi dan, kako Božje svjetlo svijetli na mene i kroz mene.”AMEN

USTANI, ZASINI, JER tvoje SVJETLO dolazi, nad tobom BLISTA SLAVA JAHVINA.

Možda ćeš ovo trebati ponavljati iznova i iznova dok ne osjetiš kako ustaješ. Danas odluči da će Božja Riječ biti tvoja nova dijeta ove godine.

Ljubim vas i blagoslivljam

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5