Idi napred

Drage moje sestre,

Šta gledamo? Gde je naš fokus?
Neprijatelj želi da svako od nas gleda samo koliko smo pali i neuspeli, umesto da gledamo koliko smo napredovali i duhovno rasli. Đavo želi da se fokusiramo na naše prošlosti, umesto da se fokusiramo na našu budućnost. On želi da razmišljamo koliko smo puta pali i pravili greške, umesto na to koliko smo puta uspeli.

Ali BOG želi da naš fokus bude na njemu i da znamo da smo sa NJIM snažni, a ne slabi, da gledamo na naše pobede a ne na naše gubitke, i da gledamo verujući da Bog ima rešenje, a ne samo da gledamo na naše probleme.

Fil. 3:13-14 “Ja, braćo (i sestre), ne smatram da sam to već dohvatio. Ali, jedno činim: zaboravljajući ono što je za mnom, a pružajući se ka onom što je preda mnom, hitam ka cilju, da dobijem nagradu radi koje me je Bog u Hristu Isusu pozvao…”

Kroz ova dva stiha Bog nam govori da trčimo (hitamo) napred ka cilju, da odgovorimo na Njegov poziv i da zaboravimo ono što je bilo u prošlosti. Obratimo pažnju na ‘šta’ se fokusiramo i više uzvisujmo Božija dela i mogućnosti. Ne verujmo u laži đavola! Verujmo Bogu!!!

On ima silu da osnaži ljude koji se osećaju slabi. On želi da pokaže svoju moć i isceljuje bolesti. On može da napravi put gde ga nema. On može da da naklonost i otvori vrata. On može da bude silni i lični Spasitelj i najbolji prijatelj onima koji su izgubili nadu, svrhu života i ne mogu da idu dalje.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5