Vrijeme je za NAPAD

Već neko vrijeme uhvatim se kako govorim sebi ove riječi: “neprijatelj je poražen, Bog to zna, ja to znam i sotona to zna.” Ovo bih rekla kad bih molila u različitim okolnostima, za moju obitelj, Kraljeve kćeri itd. I tako, neko jutro dok sam sjedila na verandi, ispijajući kavu i gladajući drveća uživala u društvu svog Nebeskog Oca, osjetila sam kako mi kaže: “ovo trebaš reći mojim kćerima – “NEPRIJATELJ JE PORAŽEN, JA (BOG) TO ZNA, TI (JA) TO ZNAŠ, i sotona to zna.”

Dok sam razmišljala o tome shvatila sam da kada pričamo o demonskim utjecajima u našem životu govorimo da smo pod napadom, ako smo pod napadom onda se trebamo braniti. Ali ako je sotona pobijeđeni neprijateljk onda se ne mogamo braniti, mi ga trebamo napasti!!!

Kako ga napadamo? – tako što PROKLAMIRAMO RIJEČ BOŽJU, i sotona mora da bježi kada citiramo Božju Riječ.

Efežanima 6,10-18 govori o Božjem naoružanju. Želim da vam obratim pažnju na stihove 10 i 11 “Ubuduće budite jaki u Gospodinu i njegovoj silnoj moći! Obucite se u bojnu opremu Božju da se mognete suprotstaviti đavolskim napadima!” Primijetite da ne kaže “obucite bojnu opremu Božju da se možete odbraniti” NE, nego kaže “SUPROTSTAVITI“.

Sotona može napasti samo ako mu daš dopuštenje, on se oslanja na to da se ti braniš umjesto da ustaneš u istini Riječi Božje.

Mogu li vas danas ohrabriti drage Kraljeve kćeri da USTANETE I SUPROTSTAVITE SE; i kažete đavlu “TI SI PORAŽENI NEPRIJATELJ, MOJ BOG TO ZNA, JA TO ZNAM I TI TO ZNAŠ”.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5