Nada u Kristu

Psalam 31,24
“Budite hrabri i jaka srca, svi koji se u Jahvu uzdate!”

Na srce mi je došla riječ ‘nada’ i pomislila sam kako je važno da imamo pravu nadu u svojim životima. Nada je nešto što trebamo bez obzira gdje smo i šta radimo.

Nada je sidro. Nada nam pokazuje da postoji svjetlo na kraju tunela. Nada kaže, sutra će biti bolji dan.

Budite jaki! Ti i ja odlučujemo u vezi ovoga. Kada je naša nada u Gospodu, On ne razočarava. Bog je nada! On je naš jedini izvor nade.

Nada je očekivanje da će Bog učiniti ono što je rekao.

Nada nas čuva na mjestu na koje nas je Bog pozvao.

Nada nas drži fokusiranima na ono što je najvažnije.

Kada je naša nada u Gospodu, reći ćemo ‘da’ onome što On traži od nas.

Nada, da ćemo vidjeti plodove našeg truda, odgovore na molitve, otvara vrata i On će nam pripraviti put. To je stvarna nada koju imamo u Kristu!
Kada pogledamo svoj život, upitajmo se, gdje trebamo biti jaki? Gdje trebamo da se više nadamo u Gospoda? Bog će nam pokazati dok provodimo vrijeme s Njim i tražimo Njegovo lice.

Postoji nada i budućnost s Bogom koji ima divne planove za nas. To je predivna i stvarna nada koju imamo u Kristu!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5