Stoj čvrsto

U duhovnom svijetu se trenutno odvija vječna borba, silnija nego što smo vidjeli u prošlosti. Neprijatelj zna da smo na rubu nečeg novog i ljuti se, zbog toga stavlja razne prepreke na našu stazu i pokušava nas spriječiti da idemo naprijed u novi dan, novo razdoblje.

1 Petrova 5, 8-9 Budite trijezni i bdijte: vaš protivnik, đavao, obilazi kao ričući lav, tražeći koga da proždere! Oduprite mu se čvrsti u vjeri znajući da vaša braća po svijetu podnose iste patnje!

Ako se mučiš danas i osjećaš kao da plima dolazi protiv tebe, znaj da to jednostavno neprijatelj pokušava da te prožere; nemoj ga slušati, on je lažac i on je pobijeđeni neprijatelj. STOJ ČVRSTO NA RIJEČI BOŽJOJ. Jedan glas Lava iz Jude (Isusa) i neprijatelj bježi u sklonište.

Slušanje đavla će ti ukrasti radost, iscrpiti energiju i zaustaviti te da činiš ono što je Bog pripremio za tebe. Samo nas par tjedana odvaja od konferencije Kraljeve kćeri i znam da se krećemo u NOVI DAN/NOVO DOBA, đavo to takođe zna; uzmi svoj mač i STOJ. Ako se još nisi registrirala, učini to sada.

USMJERI POGLED NA ISUSA, SJEDI U NJEGOVOJ PRISUTNOSTI, DOZVOLI MU DA ISTRAŽI TVOJE SRCE TAKO DA TI MOŽE POKAZATI AKO IŠTA POSTOJI U TVOM ŽIVOTU ŠTO DOPUŠTA NEPRIJATELJU DA TE MUČI.

Oče, molim da svaka osoba koja ovo čita dobije novo otkrivenje neprijateljskih nastojanja i da u duhu zna da SI TI SUVEREN.

Grethe
“Mogu jer me On osnažuje”


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5