Moja slabost – NJEGOVA snaga

2. Korinćanima 12,9
Ali ON mi je odgovorio: “Dosta ti je moja milost, jer se MOJA snaga savršeno očituje u slabostima.” Prema tome, vrlo ću se rado – radije nego da tražim oslobođenje – hvaliti svojim slabostima, da se na meni nastani snaga Kristova.

U zadnje vrijeme mi se čini da s kim god pričam, ta osoba zna nekoga ko je veoma bolestan ili prolazi kroz jako teško razdoblje. Ovo je zasigurno istina u mom životu, s Andrijinom bolešću i svime što ide uz to, osjećala sam se jako slaba dugovno skoro do točke da se ne mogu fokusirati na ono što je zaista važno. It seems to me lately that who ever I talk to they know someone who is either very ill or going through a difficult time. This is certainly true in my own life at present, with my Andrew being ill and

Čini se kao da pakao otvorio nad tako mnogo područja u našim životima, ili kroz bolesti ili druge teške okolnosti. Ovo jutro, dok sam se spremala da krenem na sastanak za konferenciju “Donijeti promjenu”, od Daughters of Hope ovdje u Australiji, bilo mi se teško fokusirati i osjećala sam se veoma slaba, kad mi je odjednom stih iznad pao na pamet.

Shvatila sam dok sam meditirala nad ovim stihom, da je ok da se osjećam slabo sve dok usredotočim svoj pogled na Isusa i proklamiram da je NJEGOVA MILOST dostatna za mene, jer kad sam ja slaba, ON je JAK.

Ohrabri se draga prijateljice koja se osjećaš slaba danas, NJEGOVA MILOST ti je dostatna.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5