Kušajte i vidite

Psalm 34:9 Kušajte i vidite kako dobar je Jahve: blago čovjeku koji se njemu utječe!
Kada netko ispred mene stavi tanjur sa hranom i kaže: “Ovo je zaista dobro, probaj” i ako ja ne uzmem viljušku i stavim hranu u usta, ja nikada neću stvarno znati da je ukusno. Moram se povezati sa tanjurom hrane ispred mene kako bih znala da je hrana dobra. Kada idem na ručak, što nije tako često, čini se da uvijek naručujem istu stvar! Zašto? Zato što “znam da je dobro”. Drugim riječima želim biti sigurna da ću uživati u svom jelu i ne rasipati svoj novac na nešto što mi se ne sviđa.
Jednako je i s našim odnosom sa Gospodom. Psalam 34,9 kaže “Kušajte i vidite” da je Bog dobar. Vjerujem da živimo u razdoblju kada je od vrhovne važnosti da razvijemo dublju bliskost sa našim Gospodom i Spasiteljem Isusom Kristom. Možemo ga poznavati intimnije samo ako provodimo vrijeme s njim, ako čitamo njegovu Riječ, ako sjednemo i fokusiramo se na njega. Lako je ‘zastraniti’ i početi vjerovati ono što drugi govore, ili čine, ili čitaju itd. Nemojte biti poput onih koji će kušati sve, ali ignorirati ono najbolje. Danas, kušajte i vidite da je Gospod dobar. Pouzdajte se u njega i bit ćete blagoslovljeni. NJEGOVA RIJEČ je stol pun najukusnije hrane. Kušajte!!!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5