Glad za Bogom

Glad za Bogom

Kada smo gladni i želimo utažiti glad, zamišljamo hranu koju volimo i aktivni smo u traženju iste. I onda, kada je jedemo, svaki zalogaj je predivan i zadovoljni smo.

Glad za Bogom, da ga susretnemo i doživimo otkrivenje Njegove Riječi je vapaj srca za bliskim odnosom s Njim. Možemo duhovno biti zadovoljni kada tažimo Boga,m Njegovu pravednost, Njegovu riječ i razgovor sa Bogom Svemogućim.

Jesmo li duhovno gladne za Bogom i Njegovom Riječi? Da li i vaše srce, poput mog, odgovara glasnim “Da”?

Dobra vijest je da srce Božje odgovara pozitivno na našu glad za Njim, jer On čezne da podijeli svoje srce s nama i da nam otkrije svoju istinu.

Bog čeka da naša srca postanu gladna Njega, žedna za Njim i da tražimo ga i budemo aktivne u traženju kroz Njegovu Riječ, molitvu, dolaženje u Njegovu prisutnost. Bog je UVIJEK spreman odgovoriti i govoriti našim srcima da bi utažio našu “glad” za Njim.

Ovaj stih u Mateju 5,6 dolazi sa obećanjem: “Blago gladnima i žednima pravednosti, jer će se nasititi.”

Jesmo li primjetile ovaj stih u Otkrivenju 3,20

“Evo, stojim na vratima i kucam. Ako tko čuje glas moj i otvori vrata, uči ću i večerati s njim i on sa mnom.”

Isus je ovdje, on je na vratima našeg srca, već kuca i odgovara na našu glad za Njim. Nasitit ćemo se svaki put! On ima spremnu trpezu da svaki put objedujemo S NJIM.

Odvoji danas vrijeme da utažiš svoju glad s Gospodom. On te čeka.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5