Samo naprijed. Donesi neke odluke!

Samo naprijed. Donesi neke odluke!

Neki kršćani izaražavaju negativne stavove o donošenju novogodišnjih odluka iz razloga koje nikad nisam razumjela. Mislim da je svako vrijeme, kad god odlučimo napraviti pozitivne promjene u našim žiivotima i želimo da ih ispunimo, dobro vrijeme! U Svetom Pismu čitamo kako je Danijel u srcu odlučio da se neće isprljati kraljevim jelima i Bog ga je za to izuzetno nagradio. Početak nove godine je dobro vrijeme za preispitivanje svojg života i za odlučivanje da postanemo više Kristoliki. Postavljanje ciljeva i razvijanje planova je pozitivna vježba i može nam dati poticaj za početak. Postoji stara izreka, “Ako ne planiraš, time u stvari planiraš neuspjeh”. Molim da kao Kraljeve kćeri planiramo biti pobjednosne.

Nađi knjigu tekstova za pobožnost i postavi cilj da ih čitaš svaki dan, uz redovito čitanje Biblije. Izaberi neke stihove da naučiš napamet i bilježi stihove i dane. Čitaj poglavlje izreka svaki dan, svakog mjeseca kroz godinu i morat ćeš postati mudrija (31 poglavlje – dovoljno za  svaki dan svakog mjeseca). Napravi molitveni plan i moli redovito i često. Planiraj mudro trošiti i davati svoje financije. Počni plan zdrave prehrane. Odluči hodati 30 minuta svaki dan. Što god ti Gospodin dovede u misli da promijeniš ili da planiraš, učini to! Nazovi to odlukom, ili svrhom, ili posvećenosću. Samo planiraj vrijeme da napraviš promjene s Božjom pomoći koja će te privući bliže Njegovoj slici. Bog ima planove za tebe i On će te blagosloviti. Rekao je svom narodu u Jeremiji: “Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu.”
Planiranje je Božja stvar. Stoga kreni, donesi neke odluke!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5