Budimo zarazni

Budimo zarazni

Trenutno u Minhigenu i susjednim državama hara stomačni virus! Cijele obitelji su pogođene glavoboljom, temperaturom i povraćanjem. Moj devetogodišnji unuk je obolio od ove gripe i sada svi čekamo vidjeti tko je sljedeći. Dobra vijest je da se čini kako ovaj virus traje samo 24 sata i većina se brzo oporavi. Ali, je veoma zarazan!!
Šta od tebe “prelazi” na ljude u tvom okruženju? Primaju li radosnu vijest o Kristu i njegovoj spasavajućoj milost? Koje stavove će tvoja obitelj primiti od tebe i prenijeti na druge? Negativnost, ogorčenost, neopraštanje, netrpeljivost, pa čak i sarkazam su virusi koje možemo prenositi i zaraziti naš svijet i cijelu generaciju. Razvije se bolest duše koja se teško liječi. Galaćanima 5,22-23 nam govori šta da prenosimo na druge. Ljubav, adost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrota, vjernost, blagost, uzdržljivost su “virusi” koje trebamo prenositi na druge tako da “uhvate” viziju Krista u nama. Budimo zarazni. Prenosimo dalje. Neka drugi dobiju Krista od vas!!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5