Komunikacija i informacije

Komunikacija i informacije

Moj mobitel je čudesan. Zamijenio je tako mnogo “stvari” koje sam nosila u torbici. Ima bateriju, sat, kalendar, pedometar, muziku, igrice, fotoaparat i funkcionira kao telefon i kampjuter. Mogu “googlati” bilo šta što želim znati i pronaći. Znam da u njemu postoji čak i više funkcija, koje vjerovatno nikada neću koristiti. Iako nisam ovisna o telefonu, oslanjam se na njega za svakodnevnu komunikaciju i informacije.
2. Timoteju 2,15 kaže da je Riječ Božja “ Bogom nadahnuta i korisna za učenje, za karanje, za popravljanje, za odgajanje u pravdi, da djeca Božje budu  savršeni, spremni za svako dobro djelo.” Trebam se oslanjati na Njegovu Riječ za svakodnevne komunikacije i informacije. Multifunkcionalnost Pisma pokriva sve naše svakodnevne potrebe i u Pismu ima više istine i vodstva nego ćemo ikada koristiti. Ništa u životu ne postoji što nije aktualno ili u principu, adresirano u Bibliji. Biti “ovisan “ o Bibliji je prekrasno stanje našeg života. Što više čitamo Riječ Božju, više je želimo čitati. Psalam 119,11 kaže: “U srce pohranih riječ tvoju da protiv tebe ne sagriješim.” Pamtiš li božju Riječ kako bi je pohranila u srce? Imaš li neki poseban stih koji ćeš moliti u 2019-oj? Ako još uvijek nisi izabrala niti jedan, sad ga izaberi i podijeli u komentaru. Neka nam je svakodnevna komunikacija ona o  Božjoj Riječi!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5