Ljubav & praštanje

Ljubav & praštanje

Gledam TV realiti program ‘pogledaj me u oči’. Vidjela sam da su dva najmoćnija oružja koja imamo kao ljudska bića “ljubav” i “opraštanje”. Nema sile u svemiru koja se može boriti protiv ljubavi i praštanja. S čim god da se borimo u životu, možemo pobjediti ljubavlju i praštanjem.

Đavao je uplašen kada nas nađe s ovom jednostavnom istinom, jer se svaki demonski utjecaj mora podložiti ljubavi i praštanju.

Mržnja se mora predati ljubavi i oproštenju.

Uvrede se moraju podložiti ljubavi i praštanju.

Povrede se iscjeljuju kroz ljubav i praštanje.

Ljutnja nestaje kroz ljubav i praštanje.

Ljubav i oproštenje nam daju nadu, ispnjavaju našu dušu mirom i radošću.

Nismo stvorene da nosimo uvrede i budemo pune neopraštanja,. Sve te stvari uzrokuju bolest u našim tijelima.

Ljubav i opraštanje ne osuđuju.

Ljubav i opraštanje izgrađuju povjerenje.

Biblija (Efežanima poslanica6,12) kaže da se ne borimo protiv krvi i tijela nego protiv poglavarstava i sila tame. Ljubav i oproštenje pobjeđuju sva poglavarastva i sile tame. Tako možemo lagano dobiti duhovni rat. Volite i praštajte.

Život u neopraštanju, povredama, uvredama i osudi daje neprijatelju dozvolu da nas napada. Ali kada donesemo odluku da volimo i opraštamo, to mu (đavlu) oduzima svako pravo da nas dotakne.

 

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5