Modni trend

Modni trend

NOVA SEZONA, NOVI VJETAR I NOVA ODJEĆA

Sanjala sam sinoć šivaću mašinu, što je čudno jer ne šijem i nemam pojma kako da koristim šnitove ili šivaću mašinu. Međutim oduvijek sam zainteresirana za modu. Stoga ne iznenađuje da mi Duh Sveti želi govoriti na ovaj način.

U prirodnom, upravo smo ušli u novu sezonu. Vjerujem da Bog govori kako i u duhovnom ulazimo takođe u novu sezonu. Vjetar koji dolazi je drugačiji od svega što smo do sada doživjeli. To je čisti vjetar, to je vjetar ISTINE.

Baš kao što se moda mijenja iz sezone u sezonu u prirodnom, tako je i u duhu. Bog je za nas pripremio novu odjeću da je nosimo ove nove sezone. Na nama je kao pojedincima da tražimo od Boga tu novu odjeću, On će nam ju dati ali je moramo obući i odvažno nositi.

Kada se modni trendovi promijeni u prirodnom, neki ljudi to odmah kupuju i nose, dok drugima treba malo duže da se naviknu na ovaj novi izgled, a ima i onih koji kažu ‘oh, nikada to ne bih nosila’.

Modni trendovi u prirodnom dolaze i prolaze, i nikada stvarno ne donose ništa novo, samo čekaju novu generaciju i ponovno uvode i izmišljaju staro.

Ova nova odjeća ISTINE  je oduvijek postojala, BOŽJA RIJEČ se nikada ne mijenja, samo je razvodnjena tijekom mnogih generaccija. ALI SADA NAS PONOVNO POZIVA DA ODVAŽNO NOSIMO ODJEĆU ISTINE…

Vrijeme je da odbacimo staru odjeću sumnje, nevjere, mlakosti, letargije, materijalizma, vjerovanja laži neprijatelja, bespomoćnosti i suhih kostiju i odjenemo ISTINU, što znači da živimo ISTINU, govorimo ISTINU.

Hebrejima 4,12-13 kaže “Živa je, uistinu, Riječ Božja i djelotvorna; oštrija je od svakoga dvosjekla mača; prodire dotle da dijeli dušu i duh, zglobove i moždinu te prosuđuje nakane i misli srca. Nema stvorenja njoj skrivena. Sve je, naprotiv, golo i razgoljeno očima Onoga komu nam je dati račun.”

Gospode Isuse, daj mi i svima koji čitaju ovaj članak hrabrost da tražimo i nosimo tvoju odjeću ISTINE, svakodnevno do kraja našeg života, u Isusovo ime molim.  AMEN

Možete li zamisliti svijet u kojem je Božja ISTINA ono o čemu svi govore i što svatko želi nositi. Zamislite naslove poput ovog:   “ISUS JE U MODI”


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5