Preračunavanje

Preračunavanje

Sistem za navigaciju u svom autu zovem “slijepa vjera”. Ukucam adresu do mjesta na kojem nikad nisam bila i onda samo slijedim putokaz i glasovne upute kojima mi govori gdje da skrenem i kada ću stići na odredište. Ovo je nevjerovatan alat u našim modernim autima i telefonima koji nekako preko satelita, tornjeva signala zna gdje se nalazim i kamo trebam stići. Samo me nekoliko puta naveo pogrešno i tada bih se našla na nekom sporednom putu. Ponekad jer bih mislila kako znam bolje i krenula svojim putem i tada čujem ‘preračunavam, preračunavam’ dok mi ne dadne novu rutu od mjesta gdje sam skrenula sa prvotne rute. Nikada nisam bila potpuno izgubljena i uvijek sam došla na odredište.
Koliko više Gospod želi voditi nas ka božanskim odredištima koje je ON pripremio za nas! On zna gdje se nalazimo i kuda trebamo ići. Zna puteve i staze kojima želi da idemo i iskustva koja trebamo doživjeti na putu. A kada mislimo kako znamo bolje i krenemo drugim pravcem, On je uvijek voljan ‘preračunati’ i izvesti nas iz našeg lutanja natrag na stazu koju je iscrtao za nas. I za razliku od mog GPS, nikad nas neće ostaviti na nekom sporednom ili slijepom putu. U Ivanu 12,26 Isus kaže: “Ako mi tko hoće služiti, neka ide za mnom. I gdje sam ja, ondje će biti i moj služitelj.” Ne trebaju nam sateliti i tornjevi da nas upravljaju kroz život, nego nadnaravna milost Božja koja nas vodi. Zašto je teže vjerovati Bogu Stvoritelju svega nego nekom ‘tehničkom’ sredstvu? Ako ste zastranili u životu tražeći svoje odredište, Bog će vas uvijek dovesti natrag na svoju stazu, samo ako mu dopustitie da ‘preračuna’ i dovede vas k sebi. On zna gdje se nalaziš i kamo trebaš ići!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5