Novi rast

Novi rast

Rodica moga muža je udata za čovjeka iz Portorika i nedavno je iimala priliku otići tamo u posjetu svekru. U Portoriku je 2017 bio razoran uragan, koji je napravio ogromno pustošenje, uzrokovao mnoge žrtve i mnogi su na otoku bili mjesecima bez struje. Rodica mog muža je bila dotaknuta duhom tih ljudi da se oporave i znakovima da se čak i samo stvorenje obnavaja i oživljava. Stavila je na Facebook stranicu sliku drveta koje je vjetar slomio i oborio na zemlju, ali su iz ostatka, iz panja proklijale nove grane koje rastu prema suncu.
Jesi li nedavno bila pogođena jakim vjetrom života koji je zaustavio ili usporio tvoj duhovni rast? Jesi li, bilo zbog okolnosti bilo osobnog izbora, dopustila silama oko sebe da umrtve tvoje srce prema Božjim stvarima? Jesi li dopustila stvarima, koje su društveno prihvatljive ali i protiv Biblijske istine, da te prilagode i zavedu na svoj put? Nakon što je užasno iznevjerio Boga, David piše svoj vapaj u Psalmu 51,10 “Srce čisto stvori mi, Bože, duh pravi obnovi u meni!” Naš Bog je Bog obnove i oživljavanja i probuđenja. On je za naš duh potrebno sunce koje nam dopušta da rastemo ponovno unatoč životnim olujama. Kada zavapimo za Njegovo ‘sunc i vodu’ da novi rast krene, mi možemo doživjeti probuđenje u našim životima da krene taj novi rast. Jesi li spremna za novi rast? Jesi li spremna da budeš oživljena i probuđena? jesi li spremna da odsječeš mrtve nakupine svog grijeha? Neka Spasitelj očisti sva mrtva lišća i grane u tvom životu i te probudi da ponovo živiš u Njemu!!!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5