Ali ja ću se radovati

Ali  ja ću se radovati
Habakuk 3,17 -19 Jer smokvino drvo neće više cvasti niti će na lozi biti ploda, maslina će uskratiti rod, polja neće donijeti hrane, ovaca će nestati iz tora, u oborima neće biti ni goveda. Ali ja ću se radovati u Jahvi i kliktat ću u Bogu, svojem Spasitelju. Jahve, moj Gospod, moja je snaga, on mi daje noge poput košutinih i vodi me na visine.
Ovo je bio stih koji nam je postao veoma stvaran tokom razdoblja kada smo se borili da sačuvamo biznis.
Kada smo sve izgubili, ovaj stih smo parafrazirali ovako:
Iako smo izgubili biznis i više nemamo plaću i nema auta u garaži, račun u banci je prazan; ali mi ćemo se radovati u Gospodu. Uzdat ćemo se u Gospoda i On će nas provesti kroz to.
Ponekad najgori ishod situacije može postati najbolja stvar koja vam se dogodila. Kada smo izgubili biznis, iako je to bilo stvarno poražavajuće i teško iskustvo, već smo donijeli odluku u svom srcu da i ako se najgore dogodi, ipak ćemo se radovati u Gospoda i staviti svoje pouzdanje u Njega. Kada se sad osvrenmo natrag, možemo jasno vidjeti kako je Bog sve izveo na dobro.
Zato, dragi prijatelji ako prolazite kroz neke teške okolnosti, budite poput Habakuka, odlučite u svom srcu, “Ali  ja ću se radovati u Gospodu”.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5