Nikada niste sami

Nikada niste sami
Želim vas podsjetiti danas da nikada niste sami. Može se činiti kao da jeste i možda ne razumijete što se događa u vašem životu ili oko vas, ali obećavam vam, nikada ne hodate sami. Kako mogu biti tako sigurna u to? Zato što tako piše u Bibliji, Ponovljeni zakon 31,6: Ohrabrite se i budite odlučni! Ne bojte se i nemojte predati pred njima. Ta sam Jahve, Bog tvoj, ide s tobom; neće te zapustiti niti će te ostaviti.
A kada se osjećate tako kao da ne možete napraviti još jedan korak, On će vas nositi. Izaija 46,4: Do starosti vaše ja ću ostat` isti, do vaših sjedinapodupirat ću vas. To sam činio; nosit ću vas i dalje, pomagati vas, izbavljati. 
Čak i kada osjećate da vam je preteško moliti, Duh Sveti će vas zagovarati kod Oca. Rimljanima 8,26: A tako i Duh pomaže nam u našoj slabosti; jer ne znamo, za što ćemo se moliti, kao što treba, nego sun Duh moli se za nas uzdisanjem neiskazanim.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5