Ja sam s tobom i za tebe

Ja sam s tobom i za tebe
Tekst za svakodnevnu pobožnost iz knjige “Jesus Calling” od Sarah Young ovoga jutra je vrijedan da se podijeli s drugima. Zaista je govorio mom srcu i nadam se da će i naši čitatelji biti takođe ohrabreni ovim tekstom.
JA SAM S TOBOM I ZA TEBE. hada odlučiš djelovati u skladu s Mojom voljom ništa te na nebu ni na zemlji ne može odvojiti. Možda ćeš naletjeti na razne prepreke dok ideš naprijed, ali nemoj se obeshrabriti nikada ne odustaj!
Uz Moju pomoć, možeš savladati svaku prepreku. Nemoj očekivati da će biti lagano na putu, ali zapamti da sam Ja, tvoj Pomoćnik spreman u nevolji, Ja sam svemoćan.
Pod velikim stresom si kada želiš da se stvari dogode prije nego dođe vrijeme za to. Jedan od glavnih načina kako pokazujem Moju suverenost je vremenski slijed događaja. Ako ostaneš blizu Meni i činiš stvari na Moj način, traži da ti pokažem stazu korak po korak. Umjesto da bezglavo juriš ka cilju, dozvoli Meni da odredim ritam. Uspori i uživaj u putovanju u Mojoj prisutnosti.
Rimljanima 8,31  Što ćemo dakle na to reći? Ako je Bog za nas, tko će protiv nas?
 
Psalam 46,1-3  Bog nam je zaklon i utvrda, pomoćnik spreman u nevolji. Stoga, ne bojmo se kad se ljulja zemlja, kad se bregovi ruše u more.
 
Luka 1,37  Ta Bogu ništa nije nemoguće!
follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: