u pritvoru

u pritvoru
Ni za milion godina ne bih pomislila da će 2020 veći deo sveta biti zatvoren, u pritvoru. Kako god, ovo je sada naše novo normalno stanje. Ali hajmo se setiti “i ovo će proći”.
Ovo nije prvi put da je neko u pritvoru. Možete pročitati priču o tome u Izlasku o vremenu kada je Bog zapovijedao zatvaranje za vrijeme Pashe u Egiptu. Rekao je svakom izraelskom domaćinstvu da ostane kod kuće, skriven i zaštićen pod krvlju janjeta.
Izlazak 12:12-13 Te ću, naime, noći ja proći egipatskom zemljom i pobiti sve prvorođence u zemlji egipatskoj – i čovjeka i životinju. Ja, Jahve, kaznit ću i sva egipatska božanstva. Krv neka označuje kuće u kojima vi budete. Gdje god spazim krv, proći ću vas; tako ćete vi izbjeći biču zatornomu kad se oborim na zemlju egipatsku.
Ista ovakva moć je u krvi koju je Isus prolio i mi kao vjernici ne moramo podleći strahu već možemo simbolično da stavimo krv Hristovu na naše dovratke da zaštiti nas i naše obitelji od pandemije sa kojom se suočavamo.
Naravno da moramo biti razumni i raditi ono što se od nas traži kao što su samoizolacija i držanje socijalne distance, ali ne moramo živjeti u strahu.
Riječi koje mi dolaze dok pišem su sljedeće:
U krvi janjeta je moć, moć, čudesna moć.
U dragocjenoj krvi janjeta je snaga, moć, čudesna moć.
ISUS JE ISTI JUČE, DANAS I ZAUVJEK. AMEN

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5