izvanredna vremena

izvanredna vremena
Malo je reći da živimo u izvanrednim vremenima. Čvrsto vjerujem da nas Bog priprema za probudjenje i kao kraljeve kćeri trebamo se pripremiti za ono što je Bog spreman pustiti na zemlju. Kad dođe probudjenje, ono prvo dolazi u crkvu (ti i ja). To znači probudjenje dolazi nama!
Gospodin nas poziva da se pripremimo i zasijamo jer se njegova slava podiže nad njegovim narodom. Poslušajte što Božja Riječ kaže u Izaiji 60: 1–2 Ustani, zasini, jer svjetlost tvoja dolazi, nad tobom blista slava Jahvina. A zemlju, evo, tmina pokriva, i mrklina narode! A tebe obasjava Jahve, i slava se njegova javlja nad tobom.
U našem društvu danas svuda vidimo tamu, ali moramo se sjetiti da će Božje svjetlo izložiti svu tamu. Moramo se pripremiti za Njegovu svjetlost da nas najpre može obasjati a zatim će nas On poslati da sakupljamo žetvu.
Pripremi se, pripremi se, pripremi se to su rječi koje odzvanjaju u mojim ušima, truba probudjenja je zatrubila, nebeska vojska je na položaju i spremna da bude otpuštena u djelovanje !!! ti i ja se trebamo pripremiti.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5