SPREMNA/NESPREMNA

SPREMNA/NESPREMNA
Danas je neko na Facebook stranici Daughter of the King Global postavio kratak video klip koji govori o spremnosti. To mi je zaista upalo u oči i razmišljam o tome čitavo jutro.
Bog čini nešto novo u toliko područja života i na toliko mnogo načina. Kao što govori poruka iz pisma koju sam dobila početkom godine: “Evo, napravit ću novu stvar, a da toga niste svjesni …” i to se sasvim sigurno dogadja širom svijeta upravo sada sa COVIDom 19. Nećemo zauvjek biti zatvoreni, ali kakav će život biti posle COVIDa 19?
Kada Bog čini nešto novo, to neće biti nalik ničemu našta smo navikle, tako da ćemo morati da nadjemo novo normalno, takodje nakon COVIDa 19.
Dakle pitanje koje trebamo postaviti sebi danas je “Gretha (upiši svoje ime) da li si spremna za novo?”
Definicija nespremnog: ako si nepripremljena za nešto, još nisi spremna za to i stoga si iznenadjena i u nepovoljnom si položaju kada se to dogodi.
Definicija spremnog: pripremljeno za upotrebu – biti spreman učiniti ili se baviti nečim – unaprijed pripremiti za određenu svrhu.
Kao Božiji Ambasadori mi moramo naučiti da živimo u pripravnosti, da budemo spremne, jer nikada ne znamo kada će nas naš Kralj poslati na neki zadatak. Imajte na umu da će vam, kada vas pošalje ili zatraži da nešto učinite, dati sve što je potrebno za ispunjenje zadatka.
Novi zadatak može biti bilo što, od preseljenja na drugi kraj svijeta do jednostavnog deljenja Evandjelja sa svojim susjedima, ili molitva ili bilo što drugo.
Efežanima 2:10 Njegovo smo djelo, stvoreni u Kristu Isusu za dobra djela, koja Bog unaprijed pripravi da u njima živimo.
Naš Otac na Nebu je već pripremio novo za nas, On samo treba naše DA GOSPODE evo me, pošalji mene.
Filipljanima 4:13 Sve mogu u Onome koji me jača!
Oče danas te molim da nam daš oči da vidimo, uši da Te čujemo i srce da Ti se pokoravamo. Oče, pokažite nam da li u našem životu postoji nešto što bi nas omelo da nas ispuniš Novim Vinom. Gospode želimo biti spremne, želimo biti odvažne. Gospode ispuni nas danas Tvojom smjelošću, Tvojom mudrošću, Tvojom hrabrošću i Tvojom ljubavlju prema drugima, to molimo u Isusovo ime. AMEN

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5