TIŠINA/GLAS

TIŠINA/GLAS
Živimo u vremenu kada više nije ok ćutati o svojim verovanjima.
Na našu sramotu dozvolili smo da naš glas za pravednost bude utišan od strane veoma bučne i aktivne manjine.
Rečeno nam je da moramo širiti milost i ljubav u svim okolnostima; i to je tačno, ali ljubav znači i govoriti istinu. Neko mi je poslao ovaj citat Džordža Orvela:
“U vremenu obmane reći istinu je revolucionarni čin.”
Vreme je da mi kao crkva progovorimo protiv svega zla koje prožima svaku sferu društva. I pod crkvom mislim na tebe i mene, svaki je vernik deo Crkve (neveste Hristove).
Ja izazivam sebe da se više ne bojim da kažem da je ono što verujem ISTINA. Izazivam sebe da više ne budem zastrašena i ćutim kada dobijem priliku da govorim o ISTINI BOŽIJE REČI.
1 Jovanova 3:18 Dečice moja! Da se ne ljubimo rečju i jezikom, nego delom i istinom.
Efežanima 4:25 Zato odbacite laž, i govorite istinu svaki sa svojim bližnjim; jer smo udovi jedan drugom.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5