BOŽANSKA ZAŠTITA

BOŽANSKA ZAŠTITA
Psalam 115:9-13
Dome Izrailjev, uzdaj se u Gospoda; On im je pomoć i štit. Dome Aronov, uzdaj se u Gospoda; On im je pomoć i štit.  Koji se bojite Gospoda, uzdajte se u Gospoda; On im je pomoć i štit.
Gospod nas se opominje, blagosilja nas, blagosilja dom Izrailjev, blagosilja dom Aronov;  Blagosilja one koji se boje Gospoda, male i velike.
Tri puta u prva tri stiha Bog nam govori da se UZDAMO u njega. Ušta to treba da se uzdamo da će on učiniti?
Da će nam pomoći i zaštititi nas.
Tri puta u naredna dva stiha Bog nam govori da će nas On blagosloviti.
Kada nam naš Otac nešto ponovi tri puta onda On želi da to zaista razumemo. Mogu li te ohrabriti danas da Mu zahvaliž za Njegovu BOŽANSKU ZAŠTITU.
Stavljajući svoje poverenje u Isusa i u sve što je On učinio za nas učiniće da se strah i strepnja istope i ispune naše biće radošću i mirom.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5