Ustani

Ustani
Ustani, svetli se, jer dođe svetlost tvoja, i slava Gospodnja obasja te. Jer, gle, mrak će pokriti zemlju i tama narode; a tebe će obasjati Gospod i slava Njegova pokazaće se nad tobom.” Isaija 60:1-2
Značenje reči “ustani” u Bibliji je “podići se, ustati, probuditi se”.
Definicije reči “sklupčati” je “sćućuriti se u strahu, skupiti se, povući se, drhtati”.
Drugi stih u Isaiji u 60. glavi je po meni dobar opis onoga što se danas događa u svetu. Ima toliko tame. Zlo je svuda, korupcija je svuda, ljudsko ropstvo, abortusi itd. Đavo je ukrao toliko toga od nas. Polako, postepeno on je okrenuo zlo u dobro a dobro u zlo, i to do te mere da nam više nije dozvoljeno da imamo biblisko mišljenje.
Kraljeve kćer vreme je da USTANETE I ZASIJATE jer se slava Gospodnja izdigla iznad vas. Zbog ove epidemije mnoge od vas ste postale uplašene i povijate se pred neprijateljem. Želim vam danas reći da vam Bog nije dao duha straha, već vam je dao silu, ljubav i čistotu (2.Timoteju 1:7).
Jednom kada se probudimo i podignemo, Bog obećava da će Njegova slava biti nad nama i On nastavlja sa rečima da će se NJEGOVA SLAVA očitovati na nama. Mi imamo ono što je svetu preko potrebno. Ljudi žude za istinom. Mi nosimo Njegovu prisutnost gde god idemo i mi imamo nadu koja je ovom svetu preko potrebna.
Mi moramo biti glas ISTINE među svim ovim lažima. Mi moramo pokrenuti plimu.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5