Kušajte i vidite

Kušajte i vidite
Kušajte i vidite da dobar je BOG, sretni su kojima je on utočište.  Psalam 34,8
Bog je naše sklonište i snaga, uvijek je spreman pomoći u nevolji.  Psalam 46,1
Oduvijek sam voljela ove stihove, ali otkako je moj prekrasni Andrija otišao biti s Gospodom, svakodnevno ih doživljavam i imam daleko veće razumijevanje što znači kušati i vidjeti i znati tu stalno prisutnu pomoć.
Izgubiti supružnika ili dijete vjerovatno je najteža stvar kroz koju netko mora proći u ovom životu. Ali mogu li vas ohrabriti danas, bez obzira sa čime se suočavate ili što će biti u budućnosti.
Ako imate prisan odnos s Isusom, On će vam dati snagu, mir, energiju u trenutku kada vam zatreba, ne prije, ne nakon, već u trenutku kada vam je najpotrebnija. Nosit će vas čak i kad ste preslabi da biste samostalno hodali.
Bez obzira da li tugujete, jeste li izgubili posao, dobili lošu dijagnozu itd., kušajte i vidite da je Gospod dobar.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5