Porazi neprijatelja jednim jednostavnim korakom

Porazi neprijatelja jednim jednostavnim korakom

Psalm 22: 21-23 Izbavi me od lavlje čeljusti i od rogova bivolovih! A ja ću pričati o tvom imenu braći svojoj, hvaliću te usred zbora. Hvalite Gospoda, vi što ga se bojite, slavite ga, sve seme Jakovljevo, sav rod Izrailjev, nek od njega strepi!


Ako želiš da skineš neprijatelja sa leđa i oteraš ga od sebe, možeš to učiniti jednim jednostavnim korakom: počni da slaviš, pevaj pesme hvale svome Abba (ocu), objavljuj Njegovu suverenost nad teškim okolnostima sa kojim se trenutno suočavaš. Na neki nadnaravni način, obožavanje i hvala uvode Božiju vlast u bilo koju situaciju. Dobru naviku koju treba razviti je da svoje molitve i vreme sa Gospodom uvek započinjete hvaleći ga i zahvaljujući Mu. Hvalite Ga zbog onoga šta je On i zbog onoga što je učinio za vas.

Ceo 22 Psalm govori o krstu i vaskrsenju. Ali može opisati i ono što ponekad prolazimo i šta se događa u našim okolnostima, međutim, volim način na koji psalmista uvek završava s pozitivnim stavom i istinom vaskrsnuća.


Isus nije umro za nas da bismo bili i dalje mučeni od strane đavola, umro je za nas da bismo mogli imati život i da bismo ga imali u izobilju. To je dovoljan razlog da Ga obožavamo i slavimo. Ne odgađajte, počnite SADA.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_is_month() in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php:5 Stack trace: #0 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/single-standard.php(121): require() #1 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/fw/core/core.wp.php(1282): grace_church_template_single_standard_output(Array, Array) #2 /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/single.php(22): grace_church_show_post_layout(Array) #3 /home/kraljeve/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/kraljeve/...') #4 /home/kraljeve/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kraljeve/...') #5 /home/kraljeve/public_html/index.php(17): require('/home/kraljeve/...') #6 {main} thrown in /home/kraljeve/public_html/wp-content/themes/grace-church/templates/_parts/share.php on line 5