Pitaš se kako možeš doprinijeti našoj službi – molitvom, dijeljenjem i davanjem.
Zastupaj
Drži nas u molitvi za službu Kraljevih kćeri, Konfernciju Kraljevih kćeri i mini konferencije u različitim regijama, te za žene Balkana da dosegnu puni potencijal u Gospodinu. Ako se želiš pridružiti našem molitvenom timu ili možda imaš neku potrebu za koju želiš da molimo, javi se našem koordinatoru za molitvu Sari na molitvenamrezakk@gmail.com
Djeluj
Pohađaj konferenciju i prenesi poruku kako bismo transformirali društvo. Pozovi prijateljice i ohrabri druge tako što ćeš nam poslati svoje svjedočanstvo i iskustva s konferencije.
Investiraj
Zbog lošeg ekonomskog stanja žene mogu samo djelomično pokriti troškove konferencije, stoga bi nam vaša donacija bila veliki blagoslov.

 

shapeimage_4

Rekli su o nama

Rekli su o nama

Ogroman je blagoslov biti na ovoj konferenciji. Zahvaljujem svima koji organiziraju konferenciju, tako da mi možemo uživati u Božjim blagoslovima. Neka vas Bog blagoslovi u vašem radu.

Lidija
Rekli su o nama

Najviše mi se svidjelo slavljenje i svakome bih preporučila ovu konferenciju, posebno tinejdžerkama, da dođu i dožive Boga na jedan novi način.

Debora
Rekli su o nama

Konferencija Kraljeve kćeri je prekrasno internacionalno zajedništvo žena. Bog ovu konferenciju koristi da motivira, nadahne, ohrabri, opremi i osvježi svoje kćeri za ono što je on namijenio za njihove živote. Žene odlaze spremne da utječu na svoje obitelji, mjesta i narode. Dođi, neka Duh Sveti služi tvom srcu kroz pomazane govornice, nećeš požaliti!!!!

Therese
follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: