Marija Buljat

Marija Buljat

Hrvatska

Biografija

Marija živi u Karlovcu, Hrvatska. Ona i njen suprug, pastor Oliver imaju četvoro djece. Obiteljske vrijednosti su im veoma važne. Osim što je dosta zauzeta supruga i majka, Marija je takođe veoma uključena u lokalnu crkvu. Njena odgovornost u timu Kraljevih kćeri je registracija. Takođe ona je suorganizator mini konferencije u Hrvatskoj. Marija posjeduje žar za poučavanje drugih o Božjoj ljubavi i kako da žene dosegnu svoj puni potencijal u Bogu.

Testimonials

Ogroman je blagoslov biti na ovoj konferenciji. Zahvaljujem svima koji organiziraju konferenciju, tako da mi možemo uživati u Božjim blagoslovima. Neka vas Bog blagoslovi u vašem radu.

Lidija
Testimonials

Najviše mi se svidjelo slavljenje i svakome bih preporučila ovu konferenciju, posebno tinejdžerkama, da dođu i dožive Boga na jedan novi način.

Debora
Testimonials

Konferencija Kraljeve kćeri je prekrasno internacionalno zajedništvo žena. Bog ovu konferenciju koristi da motivira, nadahne, ohrabri, opremi i osvježi svoje kćeri za ono što je on namijenio za njihove živote. Žene odlaze spremne da utječu na svoje obitelji, mjesta i narode. Dođi, neka Duh Sveti služi tvom srcu kroz pomazane govornice, nećeš požaliti!!!!

Therese
follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: