Ivon Kresonja

Ivon Kresonja

Bosna i Hercegovina

Biografija

Ivon živi u Mostaru, udata je za pastora Karmela. Ona je učiteljica i trenutno radi u Internacionalnoj školi u Mostaru. Veoma je kreativna, izrađuje sapune i druge razne prelijepe proizvode. Ivon je žena vjere i milosti i čini se da zna tačno šta nekome treba da bude ohrabren i osjeća se voljeno. U timu ona je kontakt osoba za knjige, organizacije koje pomažemo i takođe organizira prevodioce. Ona je u organizacijskom timu za mini KK BiH.

Testimonials

Ogroman je blagoslov biti na ovoj konferenciji. Zahvaljujem svima koji organiziraju konferenciju, tako da mi možemo uživati u Božjim blagoslovima. Neka vas Bog blagoslovi u vašem radu.

Lidija
Testimonials

Najviše mi se svidjelo slavljenje i svakome bih preporučila ovu konferenciju, posebno tinejdžerkama, da dođu i dožive Boga na jedan novi način.

Debora
Testimonials

Konferencija Kraljeve kćeri je prekrasno internacionalno zajedništvo žena. Bog ovu konferenciju koristi da motivira, nadahne, ohrabri, opremi i osvježi svoje kćeri za ono što je on namijenio za njihove živote. Žene odlaze spremne da utječu na svoje obitelji, mjesta i narode. Dođi, neka Duh Sveti služi tvom srcu kroz pomazane govornice, nećeš požaliti!!!!

Therese
follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: