Grethe Stanley

Grethe Stanley

Osnivač

Biografija

Grethe je osnivač konferencija Kraljeve kćeri na Balkanu. Žarko želi vidjeti žene koje postaju sve ono što ih je Bog pozvao da budu. Ima dar uzdizanja i proroštva. Mnogo putuje, govern u crkvama i na ženskim sastancima. Ona i njen suprug Andrew su živjeli na Balkanu devet godina i zajedno nose teret za etničko pomirenje naroda na Balkanu. Vratili su se u Australiju 2012.godine. Grethe i dalje dolazi na Balkan dva puta godišnje, na glavnu konferenciju i mini konferenciju u Makedoniji u proljeće i na regionalne mini konferencije u Hrvatskoj, BiH i Srbiji na jesen. Od kako se vratila u Australiju, Grethe je sa prijateljicom Ruth osnovala neprofitnu organizaciju “Ruke nade” u svrhu prikupljanja donacija za one u potrebi.

web – https://www.grethestanley.com/

Testimonials

Ogroman je blagoslov biti na ovoj konferenciji. Zahvaljujem svima koji organiziraju konferenciju, tako da mi možemo uživati u Božjim blagoslovima. Neka vas Bog blagoslovi u vašem radu.

Lidija
Testimonials

Najviše mi se svidjelo slavljenje i svakome bih preporučila ovu konferenciju, posebno tinejdžerkama, da dođu i dožive Boga na jedan novi način.

Debora
Testimonials

Konferencija Kraljeve kćeri je prekrasno internacionalno zajedništvo žena. Bog ovu konferenciju koristi da motivira, nadahne, ohrabri, opremi i osvježi svoje kćeri za ono što je on namijenio za njihove živote. Žene odlaze spremne da utječu na svoje obitelji, mjesta i narode. Dođi, neka Duh Sveti služi tvom srcu kroz pomazane govornice, nećeš požaliti!!!!

Therese
follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: