Jelena Milićević

Jelena Milićević

Bosna i Hercegovina

Biography

Jelena živi u Mostaru, BiH. U punovremenoj službi je u svojoj crkvi. Ona služi na razne načine u BiH, uključena je u dječje kampove tokom ljeta, zimi u službi OCC plus mnoge druge. U timu KK, ona je osoba za medije, dizajnira našu stranicu, postere, video, plus, plus… Ona je u organizacijskom timu mini KK u BiH, i donosi smijeh i zabavu timu i konferenciji.

Testimonials

Ogroman je blagoslov biti na ovoj konferenciji. Zahvaljujem svima koji organiziraju konferenciju, tako da mi možemo uživati u Božjim blagoslovima. Neka vas Bog blagoslovi u vašem radu.

Lidija
Testimonials

Najviše mi se svidjelo slavljenje i svakome bih preporučila ovu konferenciju, posebno tinejdžerkama, da dođu i dožive Boga na jedan novi način.

Debora
Testimonials

Konferencija Kraljeve kćeri je prekrasno internacionalno zajedništvo žena. Bog ovu konferenciju koristi da motivira, nadahne, ohrabri, opremi i osvježi svoje kćeri za ono što je on namijenio za njihove živote. Žene odlaze spremne da utječu na svoje obitelji, mjesta i narode. Dođi, neka Duh Sveti služi tvom srcu kroz pomazane govornice, nećeš požaliti!!!!

Therese
follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: