Lidija Židov

Lidija Židov

Slavljenje

Biografija

Lidija živi u Zagrebu, Hrvatska. Udata je za pastora Željka i imaju dvoje djece. Njena odgovornost u timu Kraljevih kćeri je vođa slavljenja. Želi da kada vodi slavljenje poziva drug da slave i dožive predivno djelo Božje po Njegovom Svetom Duhu. Vođena dubokom ljubavlju prema Gospodu, inspirira ostale da krenu u dubine štovanja gdje srca i životi mogu bit obnovljeni, oporavljeni i promijenjeni Svetom Božjom prisutnošću.

Testimonials

Ogroman je blagoslov biti na ovoj konferenciji. Zahvaljujem svima koji organiziraju konferenciju, tako da mi možemo uživati u Božjim blagoslovima. Neka vas Bog blagoslovi u vašem radu.

Lidija
Testimonials

Najviše mi se svidjelo slavljenje i svakome bih preporučila ovu konferenciju, posebno tinejdžerkama, da dođu i dožive Boga na jedan novi način.

Debora
Testimonials

Konferencija Kraljeve kćeri je prekrasno internacionalno zajedništvo žena. Bog ovu konferenciju koristi da motivira, nadahne, ohrabri, opremi i osvježi svoje kćeri za ono što je on namijenio za njihove živote. Žene odlaze spremne da utječu na svoje obitelji, mjesta i narode. Dođi, neka Duh Sveti služi tvom srcu kroz pomazane govornice, nećeš požaliti!!!!

Therese
follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: