Sarah Stone Rogers

Sarah Stone Rogers

Michigan, SAD

Biografija

Sarah je majka, baka i žena svoje srednjoškolske ljubavi. Ona i njen suprug, Rex su svih 40 godina braka proveli u službi. Sarah je u odboru Women At Risk, International, (WAR)  i govori širom svijeta predstavljajući WAR i žene i djecu u ime Isusa Krista. Voli saditi cvijeće u svom vrtu, vožnje biciklom sa svojim mužem, igrati golf, šiti kreativne stvari i praviti nakit… Njenih šest unuka su njena radost i sreća. Kaže da je dolazak na Balkan “jedan od duhovnih vrhunaca njene godine.”

Testimonials

Ogroman je blagoslov biti na ovoj konferenciji. Zahvaljujem svima koji organiziraju konferenciju, tako da mi možemo uživati u Božjim blagoslovima. Neka vas Bog blagoslovi u vašem radu.

Lidija
Testimonials

Najviše mi se svidjelo slavljenje i svakome bih preporučila ovu konferenciju, posebno tinejdžerkama, da dođu i dožive Boga na jedan novi način.

Debora
Testimonials

Konferencija Kraljeve kćeri je prekrasno internacionalno zajedništvo žena. Bog ovu konferenciju koristi da motivira, nadahne, ohrabri, opremi i osvježi svoje kćeri za ono što je on namijenio za njihove živote. Žene odlaze spremne da utječu na svoje obitelji, mjesta i narode. Dođi, neka Duh Sveti služi tvom srcu kroz pomazane govornice, nećeš požaliti!!!!

Therese
follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: